O femeie şi doi copii, înecaţi în râul Argeş

Doi copii, cu vârste de 7 şi respectiv 11 ani, şi mătuşa lor s-au înecat în râul Argeş, în judeţul Giurgiu, informează România TV.

23 iun. 2013, 11:41
O femeie şi doi copii, înecaţi în râul Argeş

Un băieţel de 7 ani, sora sa de 11 ani şi mătuşa lor în vârstă de 27 de ani s-au înecat în râul Argeş. Ei merseseră să înoate într-o zonă care nu era amenajată.

„Vorbim de doi copii, un băieţel de 7 ani care a intrat primul în apă şi a fost luat de curenţii foarte puternici, de sora acestuia, în vârstă de 11 ani şi de mătuşa celor doi, în vârstă de 27 de ani. Au fost descoperite două dintre corpurile dispărute în apele Argeşului. Discutăm de o zonă neamenajată, destul de periculoasă, în care scăldatul este interzis. În acea zonă a funcţionat o balastieră”, a declarat, la România TV, Gabriela Olexiuc, purtător de cuvânt ISU Giurgiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Giurgiu, Cristian Şuţă, cei doi copii au fost resuscitaţi în ambulanţă, în timp ce erau transportaţi la spitalul din Bolintin Vale unde, în pofida eforturilor medicilor, au fost declaraţi morţi după aproximativ o oră.

Citeşte şi TRAGEDIE ÎN ARGEŞ. Trei copii au murit înecaţi într-un canal de evacuare