O femeie şi o fetiţă din Irak, duse la spital în stare de hipotermie după ce au încercat să treacă ilegal graniţa în Caraş-Severin

O femeie din Irak, în vârstă de 33 de ani, şi fetiţa ei de opt ani, care încercau să treacă ilegal graniţa din Serbia, în România, au fost duse la spital în stare de hipotermie.

07 mart. 2018, 11:12
O femeie şi o fetiţă din Irak, duse la spital în stare de hipotermie după ce au încercat să treacă ilegal graniţa în Caraş-Severin

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri al Poliţiei de Frontieră, lucrătorii de la Naidăş, judeţul Caraş- Severin, au depistat, o familie de cetăţeni irakieni, formată din doi adulţi şi doi copii, care a încercat să intre ilegal în România din Serbia.

„În urma verificărilor preliminare efectuate de poliţiştii de frontieră, a rezultat faptul că este vorba despre o familie de irakieni, dintre care o femeie în vârstă de 33 de ani, un bărbat de 34 de ani şi doi minori cu vârste de 2, respectiv 8 ani, care au trecut ilegal frontiera din Serbia în România. Deoarece femeia şi fiica în vârstă de 8 ani au acuzat probleme de sănătate, aflându-se într-o stare de hipotermie, poliţiştii de frontieră au contactat imediat serviciul medical de urgenţă, care s-a deplasat la faţa locului pentru acordarea de îngrijiri medicale”, se arată în comunicat.

Femeia şi fiica ei au fost transportate cu o ambulanţă la spitalul din Oraviţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În prezent, cele două persoane sunt internate în spital, sub supraveghere medicală, urmând ca, în funcţie de starea lor de sănătate, să fie dispuse măsurile legale.


loading...
Partenerii noștri