O femeie, suspectată că incendiat mai multe vehicule ale poliţiştilor. Suspecta a fost arestată

Suspecta în vârstă de 47 de ani era urmărită de către poliţie pentru că ar fi incendiat mai multe vehicule dintr-o  zonă a oraşului patrulată de poliţie. Femeia a fost arestată marţi de către judecătorul de instrucţie. Ea a fost inculpată penru "incendiere voluntară a unei maşini de poliţie şi a unui alt vehicul de securitate, precum şi de incendierea mai multor pubele de gunoi.

13 sept. 2019, 19:04
O femeie, suspectată că incendiat mai multe vehicule ale poliţiştilor. Suspecta a fost arestată

Acuzata a fost interpelată luni şi a fost prezentată în faţa unui magistrat al Parchetul care a pus-o sub mandat de arestare pentru incendiere voluntară.

Potrivit presei fraceze, în data de 5 septembrie, seara, un vehicul al poliţiei Midi a fost incendiat.  Maşina a fost grav avariată. Duminică, în jurul orei locale 11:00, o persoană a încercat fără succes de data aceasta să incendieze o altă maşinăde poliţie.

Femeia urmărită de poliţişti a putut fi interpelată datorităidentificată după imaginile camerelor de supraveghere instalate în zonă.De asemenea, Vineri, mai multe persoane au încercat să dea foc unui camion al armatei, la Saint-Gilles, dar nu se ştie dacă acest atac ar avea legătură cu celelalte incendieri de vehicule ale forţelor de securitate