O fetiţă a fost luată în coarne de un bizon şi aruncată câţiva metri în aer. Imaginile sunt teribile VIDEO

O fetiţă de nouă ani a fost rănită de un bizon în faimosul parc naţional american Yellowstone în această săptămână, după ce animalul a atacat un grup de turişti care s-au apropiat prea mult de el, au declarat oficialii parcului.

25 iul. 2019, 06:26
O fetiţă a fost luată în coarne de un bizon şi aruncată câţiva metri în aer. Imaginile sunt teribile VIDEO

Incidentul s-a produs în momentul în care circa 50 de persoane s-au apropiat la aproximativ trei metri de bizon şi au rămas acolo în jur de 20 de minute înainte ca animalul să le atace.

O înregistrare video realizată de unul dintre turişti arată cum uriaşul animal paşte, apoi îi atacă brusc pe cei prezenţi şi o aruncă pe fetiţă în aer în timp ce membrii grupului se împrăştie. Fetiţa, care este din Florida, a fost transportată la o clinică, apoi a fost externată.

Când un animal se află aproape de un drum, o trecere, o parcare sau o zonă dezvoltată, trebuie să-i oferiţi spaţiu„, au avertizat oficialii parcului. „Staţi la mai mult de 20 de metri de toate animalele mari – bizoni, elani, mufloni americani, cerbi, coioţi şi la cel puţin 90 de metri de urşi şi de lupi„, au afirmat oficialii parcului naţional Yellowstone.