O fetiţă a mâncat un biscuit fără se le ceară părinţilor aprobarea. Pedeapsa îngrozitoare pe care a primit-o

Povestea cu Hansel şi Gretel a avut o varianta modernă în America, unde doi părinţi au transformat viaţa copiilor într-un calvar de nedescris.

09 iul. 2015, 12:53

James şi Crystal Digger, un cuplu din Carolina de Sud, a ajuns la închisoare după ce şi-a alungat propria fiica de 14 ani din casă deoarece tânăra a mâncat un biscuit cu cremă fără permisiunea părinţilor, potrivit NBC.

Citeşte şi Hansel şi Gretel, un trailer interzis copiilor VIDEO

Anchetatorii spun că soţii Diggers i-au interzis copilei să intre în casă timp de două zile, dorind să o ţină afară o săptămâna, însă au fost arestaţi. Fata fusese trimisă în pădure cu un cort, un sul de hârtie igienică, o lanternă, un fluier şi un ceas. Astfel, părinţii îi trimiteau din când în când mâncare, conserve de spaghete, prin interemediul fratelui ei.

Citeşte şi Poveste de dragoste inimaginabilă. Semnul trimis de o SOŢIE MOARTĂ bărbatului pe care l-a iubit o viaţă FOTO

Şocant este faptul că pădurea unde a fost trimisă adolescenta este plină de porci mistreţi periculoşi. În perioada în care ea a stat acolo, fata a avut de înfruntat o furtună şi de un val de caniculă. Cei cinci copii ai familiei au fost încredinţaţi bunicilor iar părinţii sunt puşi sub acuzare şi îşi aşteaptă în prezent pedeapsa.