O fetiţă a rămas cu capul blocat într-un CEAINIC. Pompierii s-au chinuit să o ELIBEREZE VIDEO

Medicii şi pompierii din Chile au fost puşi în faţa unui caz ieşit din comun, fiind alertaţi după ce o fetiţă şi-a prins capul în ceainic. Chirurgii nu au reuşit să facă mai nimic, pentru că instrumentele lor nu le erau de folos, în schimb pompierii au reuşit să salveze copilul.

23 sept. 2014, 13:35
O fetiţă a rămas cu capul blocat într-un CEAINIC. Pompierii s-au chinuit să o ELIBEREZE VIDEO

Caz incredibil în Chile! Pompierii s-au cinuit minute bune în cazul unei fetiţe care a rămas cu capul blocat într-un ceainic. Într-un final, copila a fost salvată.

Citeşte şi Intervenţie inedită: Pompierii, chemaţi să elibereze un student blocat în coşul de gunoi

Tocmai răspundeam la telefon, când a venit la mine plângând, cu capul blocat în ceainic, şi mă ruga să i-l scot. Sora ei cea mare plângea şi ea. Tot ce am fost în stare să fac a fost să îmi sun soţul şi să îl chem ca să o ducem la doctor. Aşa ceva vezi doar la televizor, nu m-am gândit niciodată că ni se va întâmpla nouă„, a declarat mama copilei.

 

Citeşte şi Operaţiune de SALVARE. A stat 11 ore BLOCAT în fântână VIDEO

Medicii nu prea au avut ce face pentru că instrumentele lor nu erau de folos în acest caz ieşit din comun. În schimb, pompierii au reuşit să elibereze fetiţa. Misiunea salvatorilor s-a terminat cu bine, iar copila a scăpat nevătămată după joaca periculoasă.