O fetiţă cu un bebeluş în braţe a căzut într-un canal pe o stradă din Codlea

Clipe de panică pe o stradă din Codlea, după ce o fetiță, care avea un bebeluș în brațe, a căzut într-o gură de canal. Până la sosirea medicilor, vecinii au reușit să îi scoată pe cei doi micuți din canal.

28 iul. 2022, 17:02
O fetiţă cu un bebeluş în braţe a căzut într-un canal pe o stradă din Codlea

Au fost momente de groază pentru o familie din Codlea, judeţul Braşov. O fetiță de 12 ani şi un copil de doar 9 luni, care era în braţele ei, au căzut într-un canal. Copila mergea pe stradă alături de mama ei şi a călcat pe un capac de canal, care s-a  răsucit şi ambii copii au căzut în interior. Din fericire, canalul nu era adânc, iar fetiţa a intrat până la brâu în el.

Copila nu i-a dat drumul frățiorului ei din brațe, astfel încât acesta nu a suferit răni grave.

„La data de 28 iulie 2022, în jurul orei 11.40, Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe un trotuar situat pe strada Petuniei din municipiul Codlea, județul Brașov, o fetiță, în vârstă de 12 ani, care purta pe brațe un copil, în vârstă de 9 luni, ar fi pășit pe capacul unei canalizări, moment în care capacul s-ar fi deplasat din poziția inițială, iar copilul, în vârstă de 12 ani, ar fi căzut cu membrele inferioare în canalizare”, potrivit IPJ Braşov.

Mai mulţi martori au sărit în ajutorul copiilor şi i-au scos din canal. Fetiţa s-a rănit la picioare şi a fost transportată la spital.