O fetiță de 3 ani a murit într-o groapă din curtea casei săpată de părinți și care s-a umplut cu apă după ploi

O fetiță de doar 3 ani a murit sub privirile părinților după ce a căzut într-o groapă din curtea casei care s-a umplut cu apă în urma ploilor abundente din ultimele zile. Tatăl micuței a încercat disperat să o salveze însă din păcate nu a reușit.

27 iun. 2023, 12:59
O fetiță de 3 ani a murit într-o groapă din curtea casei săpată de părinți și care s-a umplut cu apă după ploi

Tragedie in localitatea Finișel din județul Cluj. O fetiță în vârstă de 3 ani a murit înecată într-o groapă săpată în curtea casei de către părinți. În urma ploilor, groapa în care urma să fie construit un beci se umpluse cu apă, iar copila a căzut în ea. Fetita de 3 ani a fost gasită de mamă, inconștientă. Două echipaje SMURD, dar și un elicopter au fost trimise la locuința familiei pentru a o salva pe fetiță. Medicii au resuscitat mai bine de o ora, dar din pacate au fost nevoiti sa constate decesul, potrivit dejeanul.ro.

Citește și: Suferință fără margini pentru un copil de doi ani! Micuța Amelia are nevoie de 240.000 de euro pentru tratamentul salvator

Vecinii spun ca parintii aveau foarte mare grija de ei, dar tragedia s-a produs într-un scurt moment de neatenție al părinților.

Politistii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa. De asemenea, reprezentanții DGASPC vor face și ei o anchetă.

Citește și: Tragedia vieții lui l-a transformat într-un înger. Povestea emoționantă a lui Mirel Dolofan, omul care luptă pentru ceilalți