O fetiţă de 3 ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

O fetiţă de 3 ani din Cluj a scăpat cu viaţă ca prin minune. Copila a căzut de la geam, de la etajul 3. Medicii spun că a avut un noroc incredibil, e rănită, dar viaţa ei nu e în pericol.

03 aug. 2016, 11:53
O fetiţă de 3 ani a scăpat ca prin minune după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc

Ziua se putea încheia tragic pentru o fetiță din Dej. Minora în vârstă de trei ani se afla împreună cu părinții într-un apartament situat pe strada Pepineriei din Dej. În jurul orei 8.00, într-un moment de neatenție al părinților, fetița s-a urcat pe o canapea, iar ulterior pe pervazul geamului, situat în imediata apropiere, s-a dezechilibrat și a căzut în gol de la etajul al III-lea, de la aproximativ 10 metri înălțime, scrie dej24.ro.

Norocul fetiței a fost că a aterizat pe iarba necosită din spatele blocului, acest lucru atenuându-i căderea. Alertați, părinții au fugit imediat jos pentru a evalua starea copilului. Văzând că nu se află într-o stare foarte gravă, au dus-o pe minoră înapoi în casă, solicitând totodată sprijinul autorităților.

În urma apelului la 112, la fața locului au intervenit mai multe echipaje de poliție, dar și o ambulanță. Personalul medical i-a acordat primul ajutor fetiței, după care au transportat-o la Spitalul Municipal Dej pentru investigații suplimentare, ulterior fiind trimisă mai departe la UPU Infantil Cluj-Napoca.

Oamenii legii au demarat cercetările în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a petrecut totul. De asemenea, aceștia fac verificări pentru a vedea dacă părinții fetiței se fac vinovați în acest caz.

Citeşte şi Copil de trei ani căzut de la etaj, la Bistriţa. Doar o minune a făcut să scape cu viaţă