O fetiţă de 4 ani a murit după ce a căzut din balcon

O fetiţă în vârstă de 4 ani, din Bruxelles, a căzut din balcon, de la etajul al IV-lea al hotelului în care familia sa era cazată. Fetiţa era însoţită de mama sa şi de fraţii şi surorile ei, scrie publicaţia Het Laatste Nieuws.

30 iul. 2018, 15:17
O fetiţă de 4 ani a murit după ce a căzut din balcon

Tragedia s-a petrecut duminică dimineaţa, în staţiunea balneară Cancun, din Mexic.

Micuţa Sofia se afla în balcon cu fratele ei, în hotelul Villas Marlin.

Mama copilului, Ana C.O.B, de 47 de ani, spaniolă care lucra în Mexic, le-a spus anchetatorilor că îi pregătea pe copii să meargă la plajă. Tragedia s-a produs în jurul orei 8:30. „În timp ce fetiţa se juca pe balcon cu fratele ei, mama copiilor îi aplica o cremă de protecţe pe corp celui de-al treilea copil al ei. Deodată, fratele mai mic al fetiţei a intrat camera de hotel plângând şi spunându-i mamei sale că sora lui a căzut din balcon. Fetiţa a căzut într-o parcare”, au informat autorităţile mexicane.

Angajaţii hotelului au sunat la serviiile de urgenţă. Fetiţa a fost dusă de urgenţă la spital în câteva minute, dar medicii nu au mai putut să o salveze. Fetiţa a suferit un traumatism cranian puternic şi răni cerebrale. Fetiţa a decedat după ce a făcut şi un stop cardiac.