Soţia lui Mihai Constantiescu rupe tăcerea. Care este starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ

Soţia lui Mihai Constantiescu rupe tăcerea. Care este starea de sănătatre a îndrăgitului cântăreţ vedeţi mai jos.

01 oct. 2019, 12:40
Soţia lui Mihai Constantiescu rupe tăcerea. Care este starea de sănătate a îndrăgitului cântăreţ

Soţia lui Mihai Constantinescu, Simona Secrier, a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a cântăreţului, scrie a1.ro.

Citeşte şi Mihai Constantinescu şi-a revenit după 4 LUNI de COMĂ. Primele informaţii oficiale de la MEDICI

„În acest moment Mihai Constantinescu este stabil, luptă, vorbescu cu el de fiecare dată când îl vizitez, sunt sigură că mă aude și vorbesc cu el… Îi povestesc tot ce fac în ziua respectivă. Iubirea pentru el și iubirea pentru Dumnezeu îmi dă putere să lupt”, a declarat Simona Secrier. 

Medicii de la Spitalului Floreasca au venit cu câteva precizări după ce s-a zvonit că artistul ar fi murit. Mihai Constantinescu ar fi hrănit pe gură, ceea ce înseamnă o evoluție în situația dată.

Afost pentru prima data când s-au transmis informații oficiale despre artist, semn că se încearcă totul pentru ca el să poată fi salvat.

„Mihai Constantinescu se simte mai bine! Este adevărat, este foarte slăbit, dar există o evoluție vizibilă în cazul lui în ultima perioadă. Drept dovadă, doctorii care îl monitorizează permanent au decis să îi administreze mâncăruri ușoare, în special supe și legume pasate. Partea de hrană și irigare a organelor este făcută în continuare prin perfuzii, pentru a se evita complicațiile la rinichi. Mai mult, artistul a început să își miște membrele și, de câteva ori, în sfârșit, a reușit să se ridice, spre marea mulțumire a soției sale, Simona, care este nelipsitită de lângă el. Zilnic, vine și stă lângă Mihai”, a declarat o sursă apropiată familiei, conform stirilekanald.ro.