Accident cumplit în Capitală! Fetiţă de 9 ani, ucisă de un şofer băut

Scene de coşmar în urma unui accident produs sâmbătă seară pe Calea Văcăreşti din Bucureşti. O fetiţă de 9 ani a murit, după ce a fost spulberată de o maşină condusă de un şofer băut.

27 feb. 2021, 22:54
Accident cumplit în Capitală! Fetiţă de 9 ani, ucisă de un şofer băut

O fetiţă de 9 ani a fost ucisă de un şofer băut în Bucureşti. Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe Calea Văcăreşti.

La faţa locului au intervenit mai multe echipaj de Ambulanţă. Medicii au încercat să o resusciteze, însă eforturile lor au fost zadarnice. Copila nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului pentru a stabili cum s-a produs accidentul mortal.

Şoferul care a provocat nenorocirea s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă şi pentru că a condus băut.

Citeşte şi: Ofiţerul în rezervă trântit la pământ şi încătuşat de jandarmi rupe tăcerea. „Am refuzat să fiu umilit. Violenţa jandarmilor depășește orice imaginaţie”

O fetiţă de 9 ani a fost ucisă de un şofer băut în Bucureşti. Explicaţiile poliţiştilor

„În jurul orei 20:34, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Calea Văcărești- Str. Viorele. Un conducător auto care se deplasa pe Calea Văcăresti, către Bulevardul Șincai, a surprins și accidentat un pieton la intersecția cu Str. Viorele.

În urmă accidentului a rezultat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost aplicate manevre de resuscitare.

Se efectuează cercetarea la fața locului, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și condițiilor producerii accidentului rutiere.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.11 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a anunţat Poliţia Rutieră.

Tot astăzi, o fetiţă de şase ani a murit, după ce a fost grav rănită într-un accident cumplit produs pe o stradă din sectorul 2 din Capitală. O șoferiță a pierdut a controlul mașinii, a intrat într-un stâlp, apoi în gardul unei case, rănind-o pe copilă şi pe o altă fetiţă de 14 ani care a ajuns în stare gravă la spital. Medicii de la Spitalul „Grigore Alexandrescu” au anunţat apo decesul adolescentei.

Citeşte şi Accident înfiorător în Capitală! Două fetiţe au MURIT după ce au fost spulberate de o maşină pe trotuar