O fetiţă de 9 ani, bătută cu bestialitate de mătuşa sa. Copila a ajuns la spital VIDEO

O fetiţa de 9 ani din Vaslui a fost internată la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de asistentul maternal, chiar mătușa sa, la care a fost dată în plasament. Fetiţa le-a povestit medicilor că femeia o lovea ori de câte ori refuza să aibă grijă de verişorii mai mici.

02 mart. 2014, 07:25
O fetiţă de 9 ani, bătută cu bestialitate de mătuşa sa. Copila a ajuns la spital VIDEO

Pentru că mama sa suferă de o boală psihică, fata de 9 ani a fost dată în grija mătuşii. Aici însă viața ei a devenit un calvar. Femeia neagă însă că şi-ar fi lovit nepoata.

„A zis ca ea pleaca ca nu vrea sa mai stea la noi ca are pe mama ei la vale. N-am batut-o, s-a dus la mama ei la vale si atat. N-am batut-o noi”, spune mătuşa copilei.

Mătuşa susține că fetiţa a fost lovită de rudele la care s-a refugiat. În stare de ebrietate, nici acestea nu recunosc nimic. Potrivit România TV, fetiţa a fost internată în spital, iar medicii au anunțat Poliţia.

„Urmeaza evaluarile fetitei, o internare pentru evaluare si tratament. Mai grav este contextul, o fetita lasata in grija unei matusi si vine la spital agresionata”, a declarat Nelu Tătaru, medic.

„Avand in vedere situatia acutala am sesizat deja organele in drept sa intervina, iar clar copilul nu va mai reveni in cadrul familiei largite si va fi dat in grija unui asistent maternal profesionist”, a declarat Irina Câmpeanu, purtător de cuvânt Protecția Copilului Vaslui.

Cazul este anchetat în continuare de poliţişti.