O fetiţă de cinci ani a fost SUSPENDATĂ zece zile din cauza unui PISTOL DE JUCĂRIE VIDEO

O fetiţă în vârstă de cinci ani a fost suspendată timp de zece zile de la grădiniţă. Profesorii au fost îngroziţi când ea a spus că o să îşi împuşte o colegă folosind un pistol cu baloane de săpun, marca Hello Kitty. Educatoarea a speriat-o că poate merge la închisoare.

21 ian. 2013, 21:20
O fetiţă de cinci ani a fost SUSPENDATĂ zece zile din cauza unui PISTOL DE JUCĂRIE VIDEO

O şcoală elementară din America a reacţionat într-un mod bizar după ce o fetiţă de doar cinci ani i-a spus colegei de bancă că o să o împuşte cu un pistol de jucărie roz. Potrivit oficialilor şcolii, acesta a fost „o ameninţare teroristă”.  

„Această fetiţă este cea mai puţin teroristă fiinţă din toată Pennsylvania. Afirmaţia ei, care nu a fost spusă într-un mod maliţios, a venit din mintea unui frumos copil de cinci ani care se joacă cu prietenii şi îi îmbrăţişează în fiecare zi. Cred că este o prostie că cei mici nu se pot juca şi intră în astfel de necazuri doar pentru că au folosit cuvinte greşite”, a declarat avocatul familiei, care a intentat un proces. El a adăugat că ea nici nu avea jucăria la şcoală când a spus aceste lucruri.

Ulterior, pedeapsa a fost redusă la două zile, potrivit NY Daily News.

Chiar mai mult, oficialii şcolii au declarat că fetiţa  trebuie să fie supusă unei evaluări psihologice din cauza suspendării. Psihologul a ajuns la concluzia că nu prezintă un pericol pentru restul copiilor.  

„Tot ce ştiu este că fata mea a venit şi mi-a spus că trebuie să se ducă la închisoare, lucru care este foarte traumatic pentru un copil de cinci ani”, a declarat mama.