O fetiţă de doar 3 ani face senzaţie pe internet cu un filmuleţ în care vorbeşte cu prietena ei imaginară VIDEO

O fetiță de trei ani din Irlanda face senzație pe internet cu talentul său de actriță. Ea a fost filmată în timp ce se prefăcea că vorbește la telefon cu cineva, râzând și gesticulând într-un mod haios.

09 feb. 2019, 11:04
O fetiţă de doar 3 ani face senzaţie pe internet cu un filmuleţ în care vorbeşte cu prietena ei imaginară VIDEO

O înregistrare video a făcut-o celebră în întreaga lume pe Daisy Healy, o fetiță în vârstă de numai trei ani din Dublin, informează România TV. Imaginile o arată pe Daisy vorbind cu prietena ei imaginară. Pe lângă gesturile sale foarte amuazante, micuța uimește si cu imaginația ei, cu felul în care dialoghează și râde, ca și cum ar vorbi cu cineva.

Citeşte şi Părăsit de soţie, un bărbat a apelat la poliţişti ca să o găsească. Omul este disperat că nu se poate descurca cu cei patru copii

„Îmi este foarte foame și mi-a fost și sete. Tata se ține de făcut poze și e foarte rău. Eu îi zic să nu-mi mai facă… Iar el o ține așa, nu-ți mai fac, nu-ți fac. Şi ea spune, încă sunt aici. Dar o să plec doar eu. Ştii unde merg ? Mă duc în parc. Ar trebui să plec”, spune fetiţa. 

Daisy Healy are deja propriul canal YouTube, intitulat sugestiv Crazy Daisy, iar admiratorii nu contenesc să o laude pentru talentul său actoricesc.