O fetiţă de zece ani s-a spânzurat. A lăsat un bilet de adio e sfâşietor: „Vreau s-o fac pe mami fericită! Sunt o ruină în viaţa ei”

O fetiță de doar zece ani s-a spânzurat, iar în urmă a lăsat un bilet de adio sfâșietor, în cadrul căreia și-a motivat gestul spunând că ”a făcut-o pentru ca mama ei să fie fericită”.

10 ian. 2019, 11:40
O fetiţă de zece ani s-a spânzurat. A lăsat un bilet de adio e sfâşietor: „Vreau s-o fac pe mami fericită! Sunt o ruină în viaţa ei”

Fetița, în vârstă de zece ani, din Mexic, a fost găsită spânzurată de „Ziua Regilor Magi”. Medicii ajunși la fața locului n-au mai putut face nimic pentru ea. Fetița a lăsat, însă, un bilet de adio, în care explica că vrea ca „mama ei să fie fericită”.

Ea suferea din cauza faptului că femeia era tristă pentru că fusese părăsită de partenerul ei, care a ales să plece de acasă când a venit micuța pe lume.

„Dragi trei regi, vreau doar să vă întreb dacă mama mea va fi cea mai fericită femeie din lume, după ce eu nu voi mai fi aici. Eu sunt doar o durere și o ruină în viața ei de când m-am născut, pentru că am fost motivul pentru care tatăl meu a plecat din casa noastră. Vreau să-i cer mamei să fie calmă, să nu muncească prea mult, cel mai bun cadou pe care mi-l port dori este fericirea ei. Sper că într-o zi îți vei aduce aminte de mine și în cer, în sfârșit mă vei îmbrățișa. Cred că cel mai bun cadou pentru cei trei regi este dacă mă omor. Așa cum mi-ai spus mereu, „îmi doresc să nu te fi născut niciodată”. Te iubesc atât de mult, mamă, știu că cei trei regi nu există, dar îți dau acest cadou”, au fost ultimele cuvinte ale fetei de 10 ani, într-un bilet.