O fetiţă de 2 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Timişoara în timp ce mama ei se afla la baie

Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

02 apr. 2023, 17:15
O fetiţă de 2 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din Timişoara în timp ce mama ei se afla la baie

Întâmplare nefericită, duminică după-amiază, într-un bloc de pe strada Brândușei din Timişoara. O fetiță în vârstă de doi ani și patru luni a căzut de la etajul doi în timp ce mama ei se afla în baie.

Fetiţa a căzut tocmai de la etajul 2 al unui bloc din Timişoara, dar copila a fost preluată de echipajele medicale şi dusă la spital, conştientă.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Urbană Timişoara au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Timiş, din municipiul Timişoara.

Accident teribil pe DN 2 E 85. Mașina rula cu 160 km/h. Doi tineri de 16 și 17 ani au ajuns la spital

Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că fetiţa în vârstă de 2 ani şi 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuieşte pe acoperişul de la intrarea în scara blocului.

La data de 2 aprilie a.c., în jurul orei 14:42, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că un copil ar fi căzut de la etajul 2 al unui bloc situat pe strada Timiș din municipiul Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, din primele verificări constatând faptul că o fetiță în vârstă de 2 ani și 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuiește pe acoperișul de la intrarea în scara blocului.

La fața locului a fost prezent și un echipaj medical, care a transportat minora la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului Fetița era conștientă când a ajuns echipajul medical„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

La faţa locului a fost prezent şi un echipaj medical, care a transportat copila la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Fetiţa era conştientă când a ajuns echipajul medical.

Maria Dragomiroiu este în doliu! ”A fost pentru mine a doua mamă”
Cu privire la acest eveniment vor fi anunţaţi şi reprezentanţii DGASPC Timiş. Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.