O FETIŢĂ OPĂRITĂ cu ciorbă a ajuns la spital cu arsuri de gradul I şi II pe faţă VIDEO

O fetiţă de un an şi 9 luni din Gorj este în stare gravă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti după ce a fost arsă cu ciorbă. Copila s-a opărit cu ciorbă după ce a alunecat şi a ajuns cu capul în oala cu mâncare.

04 feb. 2013, 21:01
O FETIŢĂ OPĂRITĂ cu ciorbă a ajuns la spital cu arsuri de gradul I şi II pe faţă VIDEO

O fetiţă de un an şi nouă luni a ajuns la spital cu arsuri de gradul I şi II după ce a alunecat şi a căzut cu faţa într-o oală cu ciorbă fierbinte. Mama ei doar ce luase oala cu mâncare de pe plită.

„Fetiţa a ieşit după uşa. Nevastă-mea a lua ceaunul de pe plită şi când s-a sucit a venit fetiţa cu capul în el şi s-a vărsat puţin pe fată”, a spus tatăl ciopilului, potrivit România TV.

Iniţial părinţii copilei au crezut că nu e nimic grav, însă starea ei s-a agravat şi au decis să o ducă la spitalul din Târgu Jiu. De acolo a fost preluată de urgenţă de un elicoper SMURD şi adusă la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti.

„Este vorba despre un copil cu arsuri de gradul 1 si 2 pe faţă, regiune gâtului, umăr drept şi o parte din toracele anterior cu apă fierbinte”, a declarat Cristiana Geormăneanu, medic primar SMURD.

Medici sunt optimişti cu privire la evoluţia stării ei de sănătate.