O fetiţă ROMÂNCĂ abandonată într-un spital din Italia a primit numele Papei Francisc

Micuţa, care s-a născut cu o malformaţie cerebrală, este îngrijită de personalul medical! Medicii şi asistentele nu vor însă ca ea să ajungă la orfelinat şi au făcut un apel emoţionant către Papa Francisc pentru a-i găsi o familie. Fetiţa a fost botezată simbolic cu numele Papei. 

24 sept. 2015, 11:10

Fetiţa a venit pe lume la o maternitate din Sicilia, pe 27 iulie. Cu puţin timp înainte de naştere, mama româncă şi tatăl italian au aflat că micuţa suferă de o afecţiune cerebrală. Speriaţi, au abandonat-o în spital. Medicii şi asistentele de la pediatrie i-au devenit familie în ultimele aproape 2 luni.

În mod simbolic, personalul medical a ales ca ea să poarte numele Papei, şi au botezat-o Marianna Bergoglio, potrivit România TV

Citeşte şi Imagini EMOŢIONANTE cu băieţelul care l-a impresionat pe Papa Francisc VIDEO

Medicii şi asistentele l-au rugat pe suveranul pontif să îi ajute să găsească o familie iubitoare pentru fetiţa pe jumătate româncă: „Sfinte Părinte, este o fetiţă care are nevoie de ajutor! Să trăiască, să crească, să trăiască înconjurată de bucurie!”

Între timp, Marianna este îngrijită şi răsfăţată cu jucării şi hăinuţe. Cadrele medicale speră că îi vor găsi la timp o familie şi, cu ajutorul serviciilor sociale, caută cea mai bună soluţie pentru fetiţa româncă.