O finalistă de la Roland Garros a uitat să servească. Este incredibil cum a ajuns de râsul circuitului WTA VIDEO

Italianca Sara Errani (31 de ani), fostă finalistă a turneului de la Roland Garros, se află în centrul atenţiei după ce a oferit momente uluitoare în timpul turneului de la Bogota, Columbia, în care s-a calificat în faza sferturilor de finală.

12 apr. 2019, 13:12
O finalistă de la Roland Garros a uitat să servească. Este incredibil cum a ajuns de râsul circuitului WTA VIDEO

În primul tur al calificărilor de la Bogota, Sara Errani a servit 18 duble greşeli cu Danielle Lao, în al doilea meci, pierdut cu Jasmine Paoloni, a repetat performanţa, iar în primul meci de pe tabloul principal, cu Irina Bara, a servit din nou 18 duble greşeli. Aşadar, 54 de duble greşeli în trei partide, echivalentul a 14 game-uri.

Imediat, fanii de pe reţelele de socializare s-au arătat contrariaţi: „Eşti o ruşine pentru tenisul profesionist, nu meriţi să fii numită jucătoare de tenis. Am urmărit tenis de amator! Şi ceri aceleaşi venituri ca bărbaţii, ce glumă!„, „Ăsta nu e nici tenis de liceu” sau „Imaginaţi-vă cum ar fi ca Errani să câştige turneul de la Bogota cu 15 duble greşeli pe meci„, au fost câteva dintre mesajele jignitoare primite de fosta finalistă de la Roland Garros.

Joi noapte, în timpul meciului cu Bibiane Schoofs, câştigat 6-2, 6-1, Errani a decis să servească din mână, procedeu la care a apelat la 60% dintre serve!

Click aici pentru a o vedea pe Sara Errani cum servește