O finalistă Miss World va face un brand naţional pentru vinul românesc

Marinela Vasilica Ardelean, finalistă Miss World 2008, cu studii de Drept, Economie şi câştigătoare a premiului "Cel mai bun somelier din România" vrea să construiască, împreună cu producătorii din industria viniviticolă din România, un brand naţional pentru vinul românesc. Ea este de aproximativ două luni de zile consiliera Ministrului Agriculturii, Daniel Constantin.

16 apr. 2015, 10:08
O finalistă Miss World va face un brand naţional pentru vinul românesc

Ministerul Agriculturii a început o serie de întâlniri cu producătorii din industria viniviticolă, asociaţii de profil, specialişti în marketing şi somelieri cu scopul de a crea împreună un brand naţional pentru vinurile româneşti. Coordonatoarea proiectului este Marinela Ardelean (32 de ani), cel mai bun somelier din România, numită recent pe poziţia de consilier personal al ministrului Agriculturii, Daniel Constantin, potrivit economica.net.  

Este necesară conturarea unei imagini a vinurilor româneşti. De aceea, am început să organizăm întâlniri cu persoane din industrie, specialişti în marketing şi comunicare, dar şi consumatori pentru a identifica împreună acele atribute care definesc vinurile româneşti ca fiind unice şi autentice. Se doreşte construirea unei imagini a vinului românesc atât la nivel internaţional, cât şi în România„, a declarat Marinela Vasilica Ardelean.

Marinela Vasilica Ardelean lucrează în industria vinului de aproximativ 10 ani, fiind atât manager în cadrul unor companii de profil din Italia, cât şi consultant pentru diverşi producători italieni de vin. Consilierul a cochetat şi cu lumea modei, fiind una dintre finalistele Miss World 2008 din partea Italiei. La Ministerul Agriculturii a ajuns să lucreze începând cu 2 martie anul acesta, după ce a ajutat la promovarea vinurilor româneşti peste graniţe.

Citeşte mai mult pe economica.net