O fostă actriţă de filme pentru adulţi îi promite lui Putin o noapte de amor, dacă renunţă la războiul din Ucraina

Fosta vedetă porno italiană Cicciolina ar fi dispusă să îi ofere președintelui rus Vladimir Putin, presupus bolnav de cancer, o noapte de amor, dacă acesta aduce pace în Ucraina și pune capăt războiului.

19 mai 2022, 22:51
O fostă actriţă de filme pentru adulţi îi promite lui Putin o noapte de amor, dacă renunţă la războiul din Ucraina

Cicciolina, în vârstă de 70 de ani, care a fost căsătorită anterior cu artistul american Jeff Koons, a făcut declarațiile controversate pe Instagram, spunând că și-ar oferi trupul președintelui rus pentru ca acesta să pună capăt invaziei sale.

Forțele ruse au intrat pentru prima dată în Ucraina pe 24 februarie, iar discuțiile de pace dintre Ucraina și Rusia au stagnat. Dar Cicciolina, fost politician în parlamentul Italian, dar și fostă actriță de filme porne, crede că oferta ei l-ar putea convinge pe președintele rus să aducă pacea în Ucraina.

Citeste si Fiica cea mare a lui Vladimir Putin, afirmaţii halucinante despre SUA şi războiul din Ucraina. „Nimeni din Vest nu are nevoie ca țara noastră să fie prosperă”

Cicciolina vrea pace cu orice preț

Mesajul meu de pace împotriva războiului și pentru președintele rus Putin. Mă ofer pentru o noapte de sex, în schimbul păcii pentru Ucraina„, a scris aceasta, potrivit Protv.ro.

Nu este prima oară când Cicciolina oferă sex în schimbul păcii. În trecut, aceasta i-a propus o noapte de dragoste și liderului irakian Saddam Hussein.

Citeşte şi: Fiica lui Putin are o relaţie şi un copil cu Igor Zelenski, fostul director al baletului de stat bavarez