O fostă CAMPIOANĂ a ajuns aproape de FALIMENT

Mai mulţi jucători de la Oţelul Galaţi, Sipovic, Zaharia, Mişelăricu şi Popescu, sunt neplătiţi de trei luni, iar salariile pentru ceilalţi jucători, care trebuiau plătite pe 11 august, nu au fost încă achitate.

20 aug. 2014, 12:09
O fostă CAMPIOANĂ a ajuns aproape de FALIMENT

Fundaşul stânga Dan Popescu a declarat, miercuri, că situaţia financiară a clubului este gravă, dar că jucătorii nu au intrat în grevă, însă au fost obligaţi să-şi ia o vacanţă de două-trei zile.

‘Noi, jucătorii, nu suntem în grevă, dar a fost decizia clubului de a ne lăsa liberi două-trei zile. După ce s-a terminat meciul cu Botoşaniul am fost anunţati că ne revedem miercuri la ora 8,45, în vestiar, după care am primit un sms şi am fost anunţaţi că luni la ora 9,00 avem o şedinţă, apoi am primit un alt sms cu convocarea pentru joi la ora 16,00, iar astăzi de dimineaţă, miercuri, am primit sms că avem antrenament la ora 16,00. Vacanţa asta este prea lungă dar suntem profesionişti şi am respectat programul impus de club’, a spus Popescu.

Jucătorul a mai adăugat că nu este plătit de trei luni, dar nu va depune memoriu la federaţie pentru a deveni jucător liber mai devreme de 31 august, când i s-a promis că va primi banii restanţi.

‘Sunt restanţe salariale faţă de jucătorii vechi, ni s-a promis că vor fi plătite până pe 31 august, dar la ce probleme sunt la club cam greu să se plătească. Eu am trei luni restanţă, ca şi Sipovici, Zaharia şi Mişelăricu. Nu am încă de gând să depun memoriu la federaţie, aştept să văd ce se întâmplă pe 31 august, deşi sunt slabe speranţe’, a afirmat Popescu.

Fundaşul a precizat că jucătorii sunt cu gândul la meciul de luni de la Iaşi, cu CSMS, unde speră să obţină măcar un punct, dar în primul rând îşi doresc să se găsească bani să meargă în Copou cu autocarul şi cu o zi mai devreme faţă de începerea meciului.

‘Ne gândim cu toţii la meciul de Iaşi, dar va fi cam greu în condiţiile actuale, când nu am scos puncte. Este un meci foarte greu, mergem să scoatem un punct sau puncte, dar în situaţia aceasta este foarte greu. Sperăm să se facă rost de bani să putem merge cu autocarul şi cu o zi înainte. Despre antrenor ce să zic! Este un antrenor care se implică, dar rezultatele nu vin. Antrenamentele nu mai sunt aşa intense ca la începutul pregătirilor’, a spus Popescu.

Ofiţerul de presă al clubului, Rodica Mişcalenco, a anunţat miercuri că a fost închiriat un autocar pentru deplasarea la Iaşi, dar nu se ştie dacă jucătorii vor ajunge la destinaţie în ziua meciului sau cu o zi înainte.

Surse din cadrul clubului au spus că nu sunt bani nici măcar pentru a se plăti reparaţiile autocarului clubului, care se află într-un service la Buzău.