O fostă gimnastă, TERORIZATĂ de fostul iubit: „Mi-e frică. Am fost călcată în picioare şi ameninţată cu arma”

Situatie socanta pentru o fosta gimnasta. Paula s-a indragostit de un fost boxer acum un si jumatate. Între timp au aparut gelozia si certurile, iar de aici si pana la amenintari n-a fost decat un pas.

08 dec. 2016, 09:31

„Am fost ameninţată cu arma şi călcată în picioare. Mi-e frică să mai ies din casă, mă urmăreşte peste tot!”, este strigătul disperat al unei foste gimnaste, terorizată de bărbatul pe care l-a iubit. Cu toate că judecătorii i-au interzis individului să se mai apropie de ea, femeia spune că e hărţuită în continuare, anunţă Kanal D.

„Eu am fost amenintata prima data cu arma. M-a sechestrat, m-a inchis in casa trei zile si m-a amenintat cu arma daca incetez aceasta relatie. Intr-adevar, atunci mi-am pus semne de intrebare si a intrat frica in mine oarecum. Au inceput loviturile. Primul pumn a fost in fata, in masina, dupa care, din masina… m-a prins de par. M-a tarat, m-a calcat in picioare la propriu. Deci nu am simtit decat pumni si picioare. Am avut urechile rupte, fata sparta”, spune tanara.

Paula a reusit, in final, sa obtina un ordin de protectie. Individul nu are dreptul sa se mai apropie de ea la o distanta mai mica de 500 de metri. Cu toate astea, nu-i da pace: „El, aseara, tocmai a incalcat acest ordin de protectie, 500 de metri, aparand la locul meu de munca, la aproximativ 30 de metri si specificand pe o retea de socializare ca este acolo. Imi este foarte frica. Ieri m-am simtit mai bine dimineata si seara am ajuns intr-o stare… tremuram si nu puteam sa imi stapanesc starea emotionala. Nu am voie sa plang pentru ca am ceva pe sistem nervos si mi se blocheaza respiratia”.