O fostă menajeră de origine lituaniană a rămas cu vila de lux a fostului iubit milionar

Un milionar britanic care s-a îndrăgostit de o menajeră lituaniană în urmă cu zece ani, trebuie să renunţe la vila de lux în care a locuit o viaţă. Acesta a pierdut procesul intentat de fosta iubită şi trebuie să-i cedeze vila în care au locuit împreună.

04 feb. 2016, 20:18
O fostă menajeră de origine lituaniană a rămas cu vila de lux a fostului iubit milionar

John Hoggins, în vârstă de 62 de ani s-a îmbogăţit în urma afacerii sale cu instanlaţii. În urmă cu zece ani, omul de afaceri s-a îndrăgostit nebuneşte de Greta Cerniauskaite, o frumoasa menajera de origine lituaniana, scrie Daily Mirror.

Pentru a o cuceri, omul de afaceri i-a oferit cadouri scumpe, printre care un Bentley de 160.000 de lire, bijuterii si haine de 100.000 de lire, precum si seturi de lenjerie inscriptionate cu monogramele lor. Relatia lor a durat noua ani, timp in care Greta a primit anual un „salariu” de 93.000 de lire, fara sa aiba o slujba.

După ce relaţia dintre cei doi s-a terminat, fosta menajeră a vrut să păstreze casa în valoare de 650.000 de lire sterline. Femeia l-a dat în judecată pe milionar, iar judecătorii au hotărât că aceasta are tot dreptul să păstreze vila de lux.

„Domnul Hoggins a asigurat-o ca, indiferent ce se va intampla, ea va primi aceasta proprietate. Chiar daca nu a fost angajata in compania lui, i-a usurat considerabil viata si l-a ajutat sa-si creasca si copiii”, a motivat instanta.

Citeşte şi