O fotografie aparent banală, distribuită de mii de ori pe Facebook. De ce a devenit virală

Publicat: Sâmbătă, 03 Februarie 2018 22:06 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Februarie 2018 22:06 // Sursa: romaniatv.net

O comunitate de pe Facebook, apreciată de peste 60.000 de utilizatori, a publicat recent o fotografie aparent banală, făcută într-un mijloc de transport în comun, care a stârnit comentarii aprinse şi a fost distribuită de mii de ori.

Imaginea surprinde câteva tinere care ocupă locurile dintr-un autobuz de transport în comun, în timp ce două femei bătrâne călătoresc în picioare.

Fotografia a primit 3.300 like-uri, a fost distribuită de 9.225 ori şi a generat sute de comentarii.

„Nu e frumos din partea lor, dar şi bătrânele pe la biserici şi pe la moaşte stau în picioare cu orele şi se calcă în picioare, dar când e vb de 5 minute în autobuz le dor picioarele”, scrie unul dintre utilizatori.

Un altul critică însă „lipsa de bun simţ” a tinerelor: „Nu contează încotro merg bătrânii, bunul simţ cu care eşti înzestrat sau nu contează. Dacă respect ceva sau pe cineva, mă respect pe mine şi asta este tot ce contează. Restul sunt scuze şi răutăţi. Tineri am fost şi noi, acum, nu mai avem nici un fel de consideraţie în majoritatea cazurilor deşi fiecare în familia lui foloseşte un bătrân. Mai urât de atât sau mai frumos, depinde de fiecare, ce părere lasă în urma sa.”

O altă persoană povesteşte o întâmplare personală: „După o noapte la servici, am luat autobuzul spre casă, toate locurile erau ocupate, mai puţin unul, pe care o bătrână îşi pusese plasa şi nici prin gând nu încerca să îmi cedeze acel loc. Deci să nu vorbim de nesimţire, doar la adresa tinerilor!”

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Facebook fotografie facebook Viral Facebook
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8351
RON
04 Aug
noapte 16 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H