O fotografie de familie a devenit viral pe internet, după o întâmplare hazlie FOTO

Lucrurile nu merg întotdeauna bine în timpul sesiunilor foto, precum în cazul unei familii din SUA. În timp ce pozau pe o plajă din California, mama şi-a lansat în aer bebeluşul, din greşeală.

21 sept. 2013, 12:17
O fotografie de familie a devenit viral pe internet, după o întâmplare hazlie FOTO

Steve Cramer, în vârstă de 32 de ani, a descris fotografia familiei sale astfel: „cam asta înseamnă să fii părinte”. „În familie suntem 18 şi avem foarte mulţi copii. Am început sesiunea cu o fotografie cu noi toţi. După cum vă puteţi imagina, nu a fost prea uşor să facem atâţi copii să stea liniştiţi şi să zâmbească. După ce am terminat cu asta, băiatul meu de 4 ani era terminat. Nu mai voia. Dar eu şi soţia mea am vrut să facem nişte fotografii pentru a arăta familia noastră fericită”.

Cramer a povestit că, pentru a le distrage atenţia copiilor, au încercat nişte ipostaze amuzante.

„I-am legănat de câteva ori, dar în cele din urmă am auzit-o pe soţia mea spunând „aaaah” şi când m-am uitat l-am văzut pe fiul meu zburând graţios, în linişte, prin aer, după care a aterizat pe spate, pe nisip. Am fost şocaţi”, a mai povestit tatăl.

Băieţelul a plâns câteva minute, dar şi-a revenit rapid. Tatăl lui Steve este medic pediatru şi l-a verificat pe bebeluş după întâmplare. Din fericire, micuţul nu păţise nimic.