O frumoasă ACTRIŢĂ care a jucat în BAYWATCH le-a arătat fanilor corpul ei sexy, dar plin de VÂNĂTĂI

Cu toate că are 41 de ani, Nicole Eggert este în continuare una dintre cele mai frumoase femei din America. În cursul acestei săptămâni a postat pe pagina de Twitter o serie de fotografii în care îşi arată vânătăile pe care a reuşit să le facă după ce a participat la emisiune "Splash", show unde a fost nevoită să sară într-o piscină.

25 apr. 2013, 10:58

Nicole Eggert îşi ia în serios rolul pe care l-a avut în serialul Baywatch, participând la emisiunea „Splash”, un show în care vedetele înooată şi fac sărituri în piscină, potrivit NY Daily Mail.

Citeşte şi Vedetă din Baywatch, schimbată complet la 40 de ani VIDEO

Cu toate că show-ul creat de televiziunea americană ABC este interesant pentru public, participanţii au suferit o serie de accidente serioase care au lăsat în urmă vânătăi şi alte leziuni. Cunoscuta actriţă a postat pe pagina personală de Twitter o serie de fotografii care arată cât de mult a avut de suferit după ce a încercat să facă o săritură pe spate într-o piscină, care a avut un final nefericit. Ea a ajuns la spital, doctorii încercând să îşi dea seama dacă i-au fost afectaţi şi rinichii.

Citeşte şi O fostă actriţă din Baywatch şi-a recăpătat silueta şi ARATĂ MAI BINE CA NICIODATĂ FOTO

„Nu sunt internată în spital şi nu am avut un accident de înot. Am doar câteva umflături şi vânătăi pe spate şi rinichi”, a declarat vedeta fanilor îngrijoraţi că actriţa se află într-o stare gravă.

Alte vedete nu au avut norocul ei şi au fost obligate să renunţe după ce au suferit accidente mai serioase, printre ele se află vedetele Katherine Webb şiChuy Bravo, care şi-a fracturat călcâiul.

Citeşte şi Obişnuia să îşi arate sânii prin baruri, dar la 37 de ani participă la un concurs televizat VIDEO