O frumoasă cântăreaţă care urmează să nască este dată DISPĂRUTĂ de tatăl ei

Tatăl Marijuanei nu-i mai dă de urmă acesteia de câteva zile după ce s-au certat din cauza iubitului ei. Ion Coteanu nu este de acord cu iubitul Marijuanei pentru că el crede că el nu poate întreţine o familie.

10 iul. 2013, 06:30

Dana Marijuana este dată dispărută! Tatăl ei este disperat pentru că de câteva zile fiica lui nu îi mai răspunde la telefon. Potrivit click.ro, cei doi s-au certat pentru că tatăl Marijuanei nu este de acord cu actualul ei iubit.

Însărcinată în cinci luni, Dana Marijuana nu mai este de găsit. De două zile tatăl ei încearcă să-i dea de urmă, însă fosta cântăreaţa nu îi mai răspunde la telefon.

Citeşte şi S-a căsătorit de opt luni, e însărcinată, dar a decis SĂ PLECE DE ACASĂ

Am fost la mare şi ne-am întors la Bucureşti ca să mergem la doctor să-şi facă injecţia. A plecat de la mine. I-am spus să îl lase pe Sebi că nu ştie să ţină o familie. Ea mi-a spus că e iubirea vieţii ei. Nu i-a convenit că i-am spus că el nu e în stare să o întreţină„, a dezvăluit pentru click tatăl Marijuanei.

Ion Coteanu a declarat pentru Click.ro că iubitul Danei abia aşteaptă să se nască bebeluşul pentru a trăi de pe urma acestuia.