O FRUMOASĂ vedetă râde de Bahmu: Arză-o-ar focu’ de Bahmuţanca asta, numa cu ea în cap i-aş da

Una dintre cele mai cunoscute vedete autohtone, foarte activă pe Facebook, a râs de Adriana Bahmuţeanu cu privire la reclama pe care aceasta a făcut-o la o tigaie. Astfel, Mihaela Rădulescu s-a distrat, declarând că ar vedea-o pe Bahmu într-un joc pe iPad.

07 iul. 2013, 08:13

Mihaela Rădulescu a râs de Adriana Bahmuţeanu cu privire la reclama pe care vedeta a făcut-o unei tigăi, aceasta fiind ulterior interzisă de CNA, din cauza greşelilor de exprimare. Vedeta a adăugat că ar vedea-o într-un joc pe iPad.

Citeşte şi Reacţia Adrianei Bahmuţeanu la decizia CNA de interzicere a spotului Dry Cooker

Comic este faptul că Rădulescu „a împachetat” frumos gluma, spunând că firma care promovează respectivul produs a cerut românilor un feedback la vânzări, „pe un eşantion reprezentativ de babe.

Aia cu tigaia draicucar* au cerut romanilor un FEEDBACK la vanzari, pe un esantion reprezentativ de babe romanesti . Iata raportul primit: -„arza-o-ar focu’ de bahmutanca asta, numa cu ea in cap i-as da”. E greu de tradus pentru sefii americani, dar, ne bazam pe google translate – we suggest to burn this miss bahmuteanca , while we would practice smashing her head with a pan”. Mie-mi suna a joc fain pe IPad – bahmu, o tigaie si smash, smash, smash….pana la next level, cand apare prigoana si se complica actiunea„, a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook, spre amuzamentul fanilor.

Citeşte şi Spotul cu tigaia Dry Cooker, INTERZIS la TV. De ce nu mai poate BAHMU să apară pe sticlă