O furtună severă a anulat zborurile din Amsterdam. Oamenii sunt luaţi de vânt. Situaţia curselor pentru România GALERIE FOTO şi VIDEO

Toate zborurile de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam au fost anulate, joi, din cauza condiţiilor meteo, iar serviciul olandez feroviar a suspendat traficul feroviar ca urmare a unei furtuni puternice, informează site-ul cotidianului The Independent, agenţia Reuters şi CNBC. Imagini video- Youtube din provincia olandeză Mensen.

18 ian. 2018, 14:49

„Din cauza condiţiilor nefavorabile de vreme, tot traficul aerian a fost suspendat momentan”, scrie pe pagina oficială de Twitter a aeroportului. Cel puţin 260 de zboruri au fost anulate. De asemenea, gara principală din Haga a fost închisă din cauza îngrijorării că furtuna ar putea dărâma o parte a acoperişului de sticlă, arată postul naţional NOS.

Aceeaşi situaţie este prezentă şi în Marea Britanie, unde vântul a afectat liniile electrice care alimentau trenurile, iar câţiva copaci au căzut peste şine.

În Scoţia, autorităţile au avertizat oamenii să încerce să evite autostrăzile, din cauza ninsorii, iar în Belgia, traficul feroviar a fost, de asemenea, întrerupt.

Citeşte şi Patru persoane au murit din cauza viscolului şi gerului în sudul Statelor Unite

În Germania, şcolile din majoritatea regiunilor au rămas închise din cauza unei furtuni care se aşteaptă să aducă ploi abundente şi zăpadă. Autorităţile au avertizat cetăţenii să nu îşi părăsească locuinţele.

Tarom a anulat o cursă dus-întors Bucureşti-Amsterdam, după ce aeroportul Schiphol a fost închis

Având în vedere închiderea aeroportului Schiphol-Amsterdam, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, compania aeriană Tarom a anulat, joi, cursa dus-întors Bucureşti-Amsterdam, au declarat pentru Mediafax reprezentanţii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

O aeronavă a companiei române Tarom trebuia să decoleze din Bucureşti la ora 8.35, iar întoarcerea (sosirea pe aeroportul Otopeni) era programată pentru ora 15.25, a menţionat sursa citată.


loading...