O GRAVIDĂ a aşteptat DOUĂ ORE venirea unei AMBULANŢE VIDEO

O femeie însărcinată în luna a şaptea a aşteptat aproape două ore un echipaj de ambulanţă care să o ducă la spital. Soţul a asunat la 112, dar nu se ştie din ce motive, ambulanţa a ajuns la ea abia după două ore.

24 sept. 2014, 13:36
O GRAVIDĂ a aşteptat DOUĂ ORE venirea unei AMBULANŢE VIDEO

Anchetă la Servicul de Ambulanţă Gorj după ce o femeie însărcinată a aşteptat aproape două ore echipajul de intervenţie. Femeia se simţea rău şi în orice moment situaţia ei se putea complica. Soţul a sunat la 112, dar nu se ştie din ce motive, salvarea a întârziat foarte mult, potrivit România TV.

Citeşte şi Ambulanţă implicată într-un grav accident de circulaţie. Doi oameni au fost răniţi

Anamaria Sucitu este în a şaptea lună de sarcină. Brusc a început să se simtă rău şi a chemat ambulanţa. A fost dusă iniţial la spitalul din Bumbeşti Jiu, dar pentru că se simţea din ce în ce mai rău, medicii au decis să o trimită la Craiova. Au urmat însă două ore de aşteptare. Soţul femeii a cerut explicaţii, mai ales că starea ei se agrava iar cei doi copii pe care îi aşteaptă puteau fi în pericol. Directorul Serviciului de ambulanţă a cerut să se facă verificări în acest caz.

Citeşte şi Accident grav la Constanţa: Ambulanţă SMURD, lovită în plin la semafor FOTO

În urma anchetei se va stabili din ce cauză a întârziat atât de mult ambulanţa, iar cei vinovaţi vor fi traşi la răspundere. Între timp, femeia a rămas internată în spital, sub supraveghere.