O gravidă din Iaşi a fost violată şi tâlhărită de un suspect de crimă

Faptă oribilă la Voineşti, judeţul Iaşi. Un individ a violat o femeie de 31 de ani, însărcinată cu gemeni. Bărbatul a intrat peste ea în casă, i-a luat banii, a lovit-o şi a violat-o. La scurt timp, agresorul a fost prins de poliţişti. El este principalul suspect şi în cazul unui omor petrecut în urma cu patru ani.

10 mart. 2013, 09:47
O gravidă din Iaşi a fost violată şi tâlhărită de un suspect de crimă

Bărbatul (32 de ani) a intrat în casa femeii şi a ameninţat-o că o omoară dacă nu îi dă banii pe care îi are. Victima i-a dat atacatorului 500 de lei, numai că acesta nu s-a mulţumit doar cu atât. A bătut-o pe femeia însărcinată şi a violat-o.

Poliţia a fost anunţată la serviciul 112 chiar de către victimă, despre cele întâmplate. La scurt timp, agresorul a fost prins de poliţişti. El este cercetat pentru violare de domiciliu, tâlhărie şi viol. Atacatorul este suspect şi în cazul unei bătrâne de 70 de ani, tot din Voineşti, care în urmă cu patru ani a fost violată şi omorâtă.

Femeia violată a ajuns la spital în stare de şoc. Din fericire pentru ea, medicii i-au spus că sarcina nu i-a fost afectată.