O gravidă în 8 luni, eroină după ce şi-a salva familia. L-a omorât pe unul dintre tâlharii care i-au ameninţat fiica

Publicat: Marţi, 05 Noiembrie 2019 18:51 // Actualizat: Marţi, 05 Noiembrie 2019 18:51 // Sursa: romaniatv.net

O femeie însărcinată a devenit eroina zilei în SUA, după ce a răspuns cu focuri de armă la atacul brutal ar unor tâlhari care i-au ameninţat familia. Unul dintre hoţi a fost ucis de gravidă.

Incidentul s-a petrecut la mijlocul săptămânii trecute, când familia King stătea liniştită în locuinţa sa din orăşelul Lithia (Florida). În camera din faţă se afla capul familiei, Jeremy, împreună cu fiica de 11 ani, în timp ce mama se odihnea într-o cameră mai în spate, ea fiind însărcinată în opt luni.

Pe neaşteptate, în jurul orei 21.00, liniştea a fost spartă de zgomotele tâlharilor, care au trântit uşa de perete şi au pătruns vijelios în locuinţă. L-au lovit pe bărbat şi au prins-o pe fată, punându-i pistolul la tâmplă, după care au cerut toţi banii aflaţi în casă. Degeaba a încercat bărbatul de 34 de ani să le spună tâlharilor că nu există nimic de valoare în locuinţă, aceştia şi-au vărsat furia asupra lui şi l-au lovit de mai multe ori cu pistolul în cap.

Alertată de zgomote, femeia a ieşit să vadă ce se întâmplă, însă unul dintre hoţi a tras asupra ei, astfel că ea abia a scăpat cu viaţă. Totuşi, asta nu a descurajat-o, ba dimpotrivă, a îndârjit-o şi mai mult, şi fără să şovăie a pus mâna pe o armă ce-o avea la îndemână, un AR-15, şi a tras cu ea asupra intruşilor înarmaţio. Unul dintre ei a fost atins fatal şi a murit la faţa locului, în timp ce celălalt a scăpat cu fuga şi e acum căutat de poliţie.

"Când hoţul s-a dus spre uşa din spate şi a ajuns în raza soţiei mele, aceasta l-a împuşcat", a declarat Jeremy King. El a adăugat că nu îi cunoaşte pe hoţi şi nu ştie de ce familia sa a fost vizată. Biroul șerifului a confirmat că arma AR-15 folosită de soţia lui Jeremy King era deținută legal şi a fost folosită în legitimă apărare.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8582
RON
18 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H