O iartă Florin Salam pe Roxana Dobre după ce s-a auzit că l-a înşelat cu fostul ei iubit? Gestul care arată că manelistul este dispus

Rău i-a mai fost lui Florin Salam zilele acestea, după ce soţia a dispărut de acasă! Artistul, spun apropiaţii, venea la repetiţii cu cearcăne şi cu o mina tristă. Dar acum s-ar părea că soarele a ieşit pe strada lui.

17 dec. 2017, 12:34
O iartă Florin Salam pe Roxana Dobre după ce s-a auzit că l-a înşelat cu fostul ei iubit? Gestul care arată că manelistul este dispus

Florin Salam a primit o cruntă lovitură atunci când mama copiilor lui a fugit de acasă, fără să dea nicio explicaţie, scrie cancan.ro. S-a zvonit chiar că e plecată în Cehia, la Praga, alături de un fost iubit, dar recent, ea a fost surprinsă în Bucureşti împreună cu celebrul manelist.

Citeşte şi ROXANA DOBRE, anunţ-bombă după ce ar fi fugit cu AMANTUL. Ce spune iubita lui FLORIN SALAM

Artistul s-a dus la salonul de înfrumuseţare pe care mama celor două fetiţe îl are în apropiere de reşedinţa sa, iar, după câteva zeci de minute, cei doi au ieşit. Potrivit martorilor, cei doi au fost extrem de distanţi unul cu celălalt, iar Roxana Dobre era mai preocupată de persoana cu care vorbea la telefon decât de Florin Salam, care părea stingherit. 

Cei doi au mers la un restaurant, unde au discutat câteva ore. Atât în timpul întâlnirii din local, cât şi după cei doi nu au mimat niciun gest de iubire, tandreţe.

Citeşte şi Roxana Dobre, primele declaraţii după ce s-a auzit că ar fi fugit cu fostul ei iubit. „Vă dau cuvântul de onoare că nu….”

De altfel, Roxana Dobre este însărcinată a treia oară şi se află în primul trimestru. Povestea de dragoste dintre Florin Salam şi Roxana Dobre a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre i-a dăruit lui Salam două fetiţe, pe Jacqueline Maria şi pe Rania.