O idilă începută pe Facebook s-a terminat cu şantaj sexual

O idilă dintre o femeie măritată din judeţul Neamţ şi un botoşănean s-a sfârşit cât se poate de prost.

30 oct. 2014, 09:36
O idilă începută pe Facebook s-a terminat cu şantaj sexual

Începută pe un site de socializare, aventura s-a terminat în instanţă. Şi asta pentru că după întâlniri, cine romantice şi nopţi de amor, amantul a început să o şantajeze pe femeie.

Totul a început în toamna 2010, când botoşăneanul Aurelian Liviu J. de 45 de ani a cunoscut-o pe Facebook pe Ludmila A., o femeie măritată din Piatra Neamţ. De la discuţii online, cei doi au ajuns să-şi dea întâlnire. Au făcut dragoste de două ori, după care înainte de sărbătorile de iarnă din 2010 botoşăneanul i-a propus o partidă de sex în grup cu nişte prieteni de-ai săi. A refuzat, iar din acel moment a început calvarul – botoşăneanul a început să o ameninţe că îl va căuta pe soţul încornorat şi va da totul în vileag, probe urmând să fie câteva fotografii cu ea realizate chiar în timpul partidelor de amor. Ca să-i cumpere tăcerea, femeia a început să-i trimită bani, iar din februarie şi până în august 2011 au fost în total 10 tranşe, adică 12.400 de lei, banii fiind trimişi prin Western Union.

Terorizată de individ, Ludmila A. a decis să-l reclame pe bărbat la poliţie, iar în martie 2013 botoşăneanul a fost ridicat de oamenii legii după un flagrant realizat într-un hotel din Roman. Pe 20 octombrie, Judecătoria Piatra Neamţ l-a condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, dar şi la plata a 12.400 de lei către femeie, scrie 7est.ro