O ieşeancă, condamnată după ce a pălmuit-o pe amanta din tinereţe a soţului

O ieşeancă a fost condamnată după ce a pălmuit-o pe amanta din tinereţe a soţului, într-un magazin. Cele câteva palme date în 30 de secunde au avut consecinţe. Incidentul a avut loc în urmă cu trei ani, dar verdictul final urmează să fie dat abia la începutul lunii viitoare.

20 ian. 2021, 15:57
O ieşeancă, condamnată după ce a pălmuit-o pe amanta din tinereţe a soţului
O ieşeancă a fost condamnată după ce şi-a pălmuit amanta din tinereţe a soţului

O ieşeancă, condamnată după ce şi-a pălmuit amanta din tinereţe a soţului. Potrivit rechizitoriului, în septembrie 2017 victima a mers la un magazin împreună cu fiul său de 5 ani, pentru a-i cumpăra un cadou unei colege.

Citeşte şi: Noi informaţii în cazul morţii suspecte a studentei la Medicină din Iaşi. De ce s-ar fi sinucis tânăra

La un moment dat, s-a întâlnit cu Iuliana Petrea, relaţiile dintre cele două fiind tensionate. În faţa instanţei, Petrea a afirmat că ar fi fost insultată, „a văzut negru în faţa ochilor” şi nu-şi mai aminteşte ce s-a petrecut, scrie ziaruldeiasi.ro.

O ieşeancă, condamnată după ce a pălmuit-o pe amanta din tinereţe a soţului

Declaraţiile vânzătoarelor din magazin, dar şi imaginile video, au creionat însă altă imagine. Astfel, după ce a observat-o pe victimă, Iuliana Petrea s-ar fi apropiat de ea şi i-a aplicat două lovituri cu palma în zona feţei, după care a lovit-o cu pumnul în zona nasului. Ulterior, victima avea să aprecieze că motivul ar fi fost o relaţie extraconjugală pe care o avusese în urmă cu trei ani cu soţul agresoarei.

Agresoarea a fost condamnată la 1 an de închisoare, cu suspendarea pedepsei, ca şi la plata a 1.000 de euro ca daune morale faţă de victimă. Judecătorii au justificat că rănile victimei nu au fost grave şi Iuliana era cunoscută ca o persoană responsabilă, absolventă de studii superioare şi integrată în societate.