O ieşeancă cu o AVERE FABULOASĂ a murit în mizerie. Vezi câţi bani avea la bancă

Ieşeanca Iolanda Teitler a murit fără să cheltuiască nimic din cei 650.000 de dolari din contul personal. Nici dobânda nu şi-a ridicat-o. Iolanda Teitler n-a avut moştenitori şi toate rudele au emigrat demult, pierzându-şi urma. Depozitul şi casa ar putea ajunge în proprietatea statului.

13 mart. 2014, 09:26
O ieşeancă cu o AVERE FABULOASĂ a murit în mizerie. Vezi câţi bani avea la bancă

Un asemenea caz nu s-a mai pomenit la Iaşi. Bâtrâna Iolanda Teitler a murit în mizerie lăsând în urmă circa un milion de dolari neatinşi, potrivit 7est.ro. A făcut una dintre cele mai spectaculoase tranzacţii din Iaşi în anii boom-ului imobiliar, vânzând 1.000 de metri pătraţi pe 650.000 de dolari. Nu s-a atins de niciun ban, ba, mai mult, ceea ce i-a şocat pe toţi, nu s-a dus să-şi ridice nici măcar dobânda, timp de şase ani adunându-se peste 200.000 de dolari.

CITEŞTE ŞI: Moştenire risipită. Cea mai BOGATĂ româncă a cheltuit o jumătate de MILIARD de dolari, în 6 ani

Femeia a trăit în mizerie până în ultima clipă şi cunoscuţii din comunitatea evreiească au spus că în ultimii 20 de ani nu mai gândea limpede, neavând discernământ.

A murit lăsând în urmă o avere neatinsă. Numai casa în care locuia valorează circa 200.000 de euro, terenul fiind o comoară. Nimeni nu ştie exact ce se va întâmpla cu depozitul, dobânzile şi proprietăţile femeii.

Vezi şi: FACEBOOK te face miliardar în dolari. Studiu de caz