O ieşire în oraş i-a transformat viaţa într-un iad: Sughite într-una de 14 luni FOTO

O ieşire în oraş cu prietenii a avut urmări neaşteptate pentru Daniel Clavin, din Irlanda, care a doua zi s-a trezit nu doar cu o mahmureală, ci şi cu un sughiţ. Mai mult, acel sughiţ nu îi dă pace de 14 luni.

05 sept. 2013, 09:34
O ieşire în oraş i-a transformat viaţa într-un iad: Sughite într-una de 14 luni FOTO

Sughiţul îi creează atât de mari probleme, deoarece sughite o dată la şapte secunde, încât uneori leşină din cauza lipsei de oxigen sau stă treaz toată noaptea din acelaşi motiv.

Problema este atât de cronică, încât din luna iulie a anului trecut nu s-a oprit decât pentru 10 zile, în urma unui tratament realizat de un chiropractician.

„Mi-a acaparat întreaga viaţă. M-am trezit cu sughiţul într-o dimineaţă după o ieşire cu prietenii. Nu am nicio idee cum mi-a apărut, am băut puţin mai mult ca de obicei, dar nimic ieşit din comun”, a declarat Daniel Clavin pentru Mirror.

Citeşte şi O adolescentă sughiţă din două în două secunde, de ZECE săptămâni

Daniel a încercat toate soluţiile convenţionale şi băbeşti pentru a scăpa de sughiţ: s-a lăsat speriat, a respirat într-o pungă, şi-a ţinut respiraţia, a inhalat oţet sau a mâncat zahăr, însă nimic nu a avut sorţi de izbândă.

Bărbatul şi-a făcut mai multe investigaţii medicale, printre care o endoscopie, tomografie, şi-şi-a schimbat dieta, a luat tranchilizante, însă doar o vizită la un chiropractician l-a ajutat să scape doar temporar de sughiţ.

Citeşte şi Remedii pentru sughiţ, apă în urechi, balonare şi alte 12 probleme enervante ale corpului

În prezent, bărbatul aşteaptă să fie programat pe un RMN pentru a descoperi dacă nu cumva sughiţul lui prelungit este cauza de o tumoare pe creier.