O iguană a întrerupt un meci din turneul de tenis de la Miami. Reptila s-a urcat pe tabela de marcaj VIDEO

O iguană a ajuns pe tabela de marcaj, miercuri, în timpul meciului Tommy Haas - Jiri Vesely, din primul tur al turneului Miami Open. Germanul, care a pierdut meciul cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 5-7, şi-a făcut selfie cu reptila.

23 mart. 2017, 08:09
O iguană a întrerupt un meci din turneul de tenis de la Miami. Reptila s-a urcat pe tabela de marcaj VIDEO

Tommy Haas urma să servească în setul trei al meciului, la scorul de 3-3, când iguana s-a urcat pe tabelă. Fanii, jucătorii şi arbitrul au observat imediat reptila. "Este mare", a spus arbitrul. O angajată de la arenă a încercat să gonească iguana folosind un prosop, însă "iguana muncise din greu pentru acel rol", notează cu umor atpworldtour.com.

Arbitrul de scaun a decis ca meciul să continue imediat, deşi iguana încă era pe tabelă. "Dacă nu pleacă de acolo, asta este, vom încerca să continuăm", a spus el. Însă Vesely a refuzat: "Nu pot să mă concentrez". "Nu este un animal periculos", a replicat arbitrul.

Haas s-a distrat pe seama prezenţei reptilei. El s-a apropiat de locul în care se afla iguana şi şi-a făcut un selfie. "Poate că iguana şi-a dat seama că probabil nu voi mai juca aici şi voia să mă salute", a declarat sportivul în vârstă de 38 de ani. "A fost interesant. Cred că nu am mai văzut niciodată o iguană atât de mare", a adăugat el. În cele din urmă, iguana a coborât de pe tabelă şi a traversat terenul de joc, iar apoi a fost prinsă.

Tommy Haas urma să servească în setul trei al meciului, la scorul de 3-3, când iguana s-a urcat pe tabelă. Fanii, jucătorii şi arbitrul au observat imediat reptila. „Este mare„, a spus arbitrul. O angajată de la arenă a încercat să gonească iguana folosind un prosop, însă „iguana muncise din greu pentru acel rol„, notează cu umor atpworldtour.com.

Arbitrul de scaun a decis ca meciul să continue imediat, deşi iguana încă era pe tabelă. „Dacă nu pleacă de acolo, asta este, vom încerca să continuăm„, a spus el. Însă Vesely a refuzat: „Nu pot să mă concentrez„. „Nu este un animal periculos„, a replicat arbitrul.

Haas s-a distrat pe seama prezenţei reptilei. El s-a apropiat de locul în care se afla iguana şi şi-a făcut un selfie. „Poate că iguana şi-a dat seama că probabil nu voi mai juca aici şi voia să mă salute„, a declarat sportivul în vârstă de 38 de ani. „A fost interesant. Cred că nu am mai văzut niciodată o iguană atât de mare„, a adăugat el. În cele din urmă, iguana a coborât de pe tabelă şi a traversat terenul de joc, iar apoi a fost prinsă.