O îndrăgită actriţă, către un paparazzo: „Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine!”

Actriţa americană Kristen Stewart a fost înregistrată de camerele de filmat în timpul unei altercaţii verbale cu un paparazzo, căruia i-a spus că nu merită să respire acelaşi aer cu ea.

01 aug. 2013, 10:17

Incidentul s-a petrecut la Los Angeles. Potrivit unei înregistrări video, care a ajuns foarte repede pe Internet, actriţa americană în vârstă de 23 de ani i-a spus acelui paparazzo că este „un rahat” care „nu merită să respire acelaşi aer” cu ea, informează contactmusic.com.

Materialul video este însă editat şi prezintă doar reacţia vedetei americane la o întrebare, probabil nepotrivită, pusă de acel paparazzo.

Înregistrarea video începe cu o imagine care prezintă un admirator al actriţei în faţa unei clădiri din Los Angeles, în timp ce Kristen Stewart se ascunde în spatele unei porţi. Fotograful a întrebat-o: „De ce îmi ceri să plec?”. Actriţa i-a răspuns prompt: „Pentru că eşti un rahat”.

„Nu meriţi să respiri acelaşi aer cu mine”, a mai spus Kristen, care a continuat să îl insulte pe paparazzo, după care a urcat într-un automobil.