O îndrăgită artistă de la noi face dezvăluiri dureroase. „Nimeni nu îşi poate imagina aşa ceva!”

Andrada Bârsăuan a lansat o piesa de suflet si emotionanta, "Cand pleaca tata din lume", în memoria socrului ei, care a decedat în urma cu 1 an dupa o lupta crunta cu boala. Artista a vorbit şi despre momentele grele prin care a trecut viitorul ei sot, Lazăr Arman, un cunoscut saxofonist.

13 sept. 2018, 09:36
O îndrăgită artistă de la noi face dezvăluiri dureroase. „Nimeni nu îşi poate imagina aşa ceva!”

Andrada Bârsăuan a dezvăluit cat de greu i-a fost atunci cand l-a pierdut pe socrul ei si cat de dureros a fost momentul pentu partenerul ei de viata, Lazăr Arman.

„In urma cu un an de zile am trecut prin cea mai grea perioada a vieții mele… atunci când tatăl lui Lazar ne-a părăsit. N-am crezut vreodată ca v-oi simți un gol atât de mare, am simțit toată suferința lui Lazar in sufletul meu. Nimeni nu își poate imagina cum e sa pierzi un părinte la vârsta de 24 de ani. Oricare ar fi vârsta e dureros, dar când știi ca nu e momentul e cumplit”, povesteste Andrada Bârsăuan.

Indragita artista a dezvaluit ca nu s-a putut abţine şi a izbucnit în lacrimi în timp ce a inregistrat piesa si isi doreste ca aceasta noua piesa sa „fie o alinare pentru cei care trăiesc aceasta durere in suflet, un pansament de câteva minute”.

Andrada Bârsăuan şi Lazăr Arman au decis sa faca doua nunti mari, unde vor avea si mai multe perechi de nasi.