O însoţitoare de bord dezvăluie motivul pentru care pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion VIDEO

O însoţitoare de bord a distribuit un clip video despre importanţa setării telefonului pe mod avion în timpul zborului. Imaginile au fost vizionate de peste 1,8 milioane de ori!

01 sept. 2021, 18:10
O însoţitoare de bord dezvăluie motivul pentru care pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion VIDEO

O însoţitoare de bord dezvăluie motivul pentru care pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion. „Motivul te poate şoca şi te poate face să te gândeşti de două ori la încercarea de a-ţi menţine telefonul pe modul normal”, a spus femeia.

Motivul pentru care pasagerii trebuie să ţină telefonul pe mod avion VIDEO

Aceasta a mai spus că totul se rezumă la activităţile de navigare şi coordonare a avioanelor atât în ​​aer, cât şi la sol, ceea ce se realizează prin comunicarea constantă între piloţi şi controlorul de trafic aerian (ATC), potrivit Mirror. „Pentru ca piloţii să poată comunica cu ATC, aceştia folosesc frecvenţe, ceea ce folosim pe telefoanele noastre. Dar uneori frecvenţele pot interfera şi pot cauza o pierdere completă a semnalului. Acum imaginaţi-vă cât de rău ar fi pentru un pilot care primea directive de la ATC de la sol, să piardă semnalul şi să înceapă să piloteze orbeşte, totul din cauza frecvenţei telefonului unui pasager”, a mai spus femeia.

„Deşi problemele cu interferenţele telefonice sunt rare, este întotdeauna mai bine să fii în siguranţă decât să-ţi pară rău”, a spus Bobby Laurie, fost însoţitor de bord.

@cierra_misttairplane mode EXPLAINED ✈️💙 up next: more juicy deets on the crashpad life 🤭🙈 ##DontSpillChallenge ##GossipGirlHere ##fyp

♬ original sound – knock-off sprite