Urmau să se căsătorească, însă au fost despărțiți pentru totdeauna. COVID a destrămat o întreagă familie, la doar câteva zile distanță, imediat după petrecerea de Crăciun

Patru membri ai aceleiași familii au murit în urma infecției cu COVID. Aceștia au petrecut împreună Crăciunul, în Londra, acolo unde a izbucnit un focar de infecție cu tulpina britanică a coronavirusului.

28 ian. 2021, 14:26
Urmau să se căsătorească, însă au fost despărțiți pentru totdeauna. COVID a destrămat o întreagă familie, la doar câteva zile distanță, imediat după petrecerea de Crăciun

O întreagă familie a fost spulberată din cauza COVID. Un membru al familiei îndurerate a povestit clipele groaznice prin care a trecut când și-a văzut familia murind chiar sub ochii săi. Tracy Latham, în vârstă de 50 de ani, mamă a trei copii, crede că prim-ministrul Boris Johnson este vinovat, după ce partenerul ei, părinţii şi unchiul ei au murit la scurt timp după ce au fost declaraţi pozitivi cu COVID.

Citește și: Fotografia care face înconjurul lumii! Cum arată acum cei opt fraţi celebri care s-au născut în acelaşi timp – FOTO

Femeia a povestit cum întreaga familie respecta toate normele de protecție și ieșea din casă doar pentru cumpărături sau treburi urgente. Singurul moment în care s-au reunit de la debutul pandemiei a fost în ziua de Crăciun, după ce Guvernul britanic a anunţat relaxarea regulilor şi a permis familiilor să se întâlnească pentru a sărbători împreună.

Urmau să se căsătorească

O întreagă familie a murit din cauza COVID. Tracy susține că viața i-a fost distrusă după ce și-a pierdut partenerul de viață, pe Darren Fisher. Cei doi urmau să se căsătorească în luna iulie a acestui an, deşi erau de mai bine de 12 ani împreună, conform observatornews.ro.

Femeia este de părere că iubitul ei s-a infectat în momentul în care a mers la casa părinţilor săi din Allenton pentru doar două ore. O săptămână mai târziu, Darren, părinţii lui, Pat şi David Fisher, în vârstă de 79 şi 82 de ani, dar şi unchiul său Michael Wilson, de 70 de ani, au fost confirmaţi pozitiv cu Sars-Cov 2. Cei patru au murit la scurt timp, însă doar unul dintre ei prezenta comorbidități.

Primii care au murit au fost părinții iubitului său, mama a murit pe 4 ianuarie, iar tatăl pe 6. La scurt timp și acesta a început să se simtă rău și să prezinte simptome COVID, iar pe 11 ianuarie a decedat.

„Răcise şi avea probleme cu respiraţia. Am sunat la ambulanţă pe 29 decembrie. Ulterior am primit un telefon de la el în care mă anunţa că urma să fie internat la terapie intensivă. I-am spus să aibă grijă de el. Au fost ultimele cuvinte pe care i le-am spus. Timp de 9 zile a fost intubat” a adăugat Tracy.