O învățătoare din Bihor își jigneşte elevii pentru că au uitat replicile de la o serbare: „Doamne feri, să ne bată Cel de Sus, că deja nu vă mai suport! Trebuie să repetăm 50 de ani pentru nişte dobitoci!”

Caz revoltător la o şcoală din judeţul Bihor. O învăţătoare de la Şcoala Gimnazială din Nucet s-a filmat în timp ce repeta cu elevii pentru o serbare de 8 martie. Pentru că cei mici s-au încurcat în replici, învăţătoarea s-a enervat şi a început să urlă la elevii ei, numindu-i "dobitoci". Cadrul didactic este acum anchetat.

31 mart. 2022, 10:59
O învățătoare din Bihor își jigneşte elevii pentru că au uitat replicile de la o serbare: „Doamne feri, să ne bată Cel de Sus, că deja nu vă mai suport! Trebuie să repetăm 50 de ani pentru nişte dobitoci!”

O învățătoare din Bihor este anchetată după ce a şi-a agresat elevii ei de la clasa pregătitoare în timpul unor repetiţii pentru serbarea de 8 martie şi i-a numit „dobitoci” pentru că au încurcat replicile. O înregistrare video cu reacţia şocantă a unei învăţătoare care urlă la elevii ei şi îi face dobitoci a fost publicată pe reţeaua de socializare TikTok, potrivit ebihoreanul.ro.

În imagini, care au fost filmate cu telefonul mobil chiar de cadrul didactic, se văd mai mulţi copilaşi care se pregătesc pentru o serbare şi au un mesaj dedicat mămicilor, bunicilor şi învăţătoarei. Numai că, în loc să zică „la mulţi ani, bunici”, copiii spun „la mulţi ani, doamna”, moment în care învăţătoarea se enervează şi începe să urle.

Citeşte şi: Structura anului școlar 2022-2023. Se renunţă la teze. Sorin Cîmpeanu: Va avea loc o evaluare standardizată la final de an şcolar

„Doamne feri, să ne bată Cel de Sus, că deja nu vă mai suport! La mulţi ani mame, la mulţi ani bunici, la mulţi doamna noastră, la mulţi ani tuturor femeilor. Ce naiba acuma? Trebuie să repetăm 50 de ani pentru nişte dobitoci!”, urlă învăţătoarea în faţa copiilor.

Apoi, învăţătoarea se adresează unui elev, căruia îi reproşează că a greşit momentul în care să îşi spună replica. Tonul învăţătoarei este în continuare ridicat. „Chiar nu eşti în stare să stai acolo liniştit şi să asculţi două minute?”, urlă cadrul didactic.

Citeşte şi: Înscriere clasa pregătitoare pentru anul şcolar 2022 – 2023. Procedura, calendarul de înscriere şi documentele necesare, publicate în Monitorul Oficial

Contactată de ebihoreanul.ro, învăţătoarea Claudia Boc şi-a justificat gesturile prin faptul că „Sunt o perfecţionistă care întotdeauna am făcut serbări frumoase”.

„Am vrut şi acum să fie la fel, dar au fost mai multe probleme. Băieţii nu stăteau liniştiţi şi ziceau tot altceva”, a spus femeia.

Conducerea şcolii a pornit o anchetă.