O judecătoare a Curţii de Apel Cluj dezvăluie cât de „relevante” sunt interceptările VIDEO

Judecătoarea Adina Daria Lupea-Aghinita de la Curtea de Apel Cluj deconspiră secretele interceptărilor din dosare.

04 apr. 2016, 09:13
O judecătoare a Curţii de Apel Cluj dezvăluie cât de „relevante” sunt interceptările VIDEO

Adina Daria Lupea-Aghiniţă a povestit ce se poate descoperi la vizionarea sau ascultarea unor mijloace de probe în marile dosare de corupţie.

„Eu am avut un dosar de corupţie cu un mandat de siguranţă naţională. Bineînţeles trimis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi am avut dificultăţi majore legate de modul în care am putut să valorific concret aceste mijloace de probă. În acelaşi dosar existau mai multe interceptări telefonice, bineînţeles, erau mai multe mesaje care erau considerate de către acuzare ca fiind relevante în sprijinul dovedirii vinovăţiei. Într-una din şedinţele de judecată efectiv am stat şi am audiat acele interceptări. Am să vă spun că am trăit ceva ce am crezut că nu am să păţesc niciodată. Am stat toţi, de două sau de trei ori am reaudiat, şi am ascultat muzică populară. 20 de minute în care se presupunea că era una din cele mai importante probe în acuzare”, a subliniat revoltată judecătoarea.

Judecatoarea Adina Daria Lupea-Aghinita de la de la Sectia penala a Curtii de Apel Cluj este cunoscuta in sistem ca fiind unul dintre putinii magistrati care au curajul sa vorbeasca despre derapajele si abuzurile care se petrec in Justitie, potrivit luju.ro.