O jurnalistă de 36 de ani, găsită moartă în locuinţa sa

Jurnalista Andreea Pocol a fost găsită fără suflare în locuinţa sa din Şimişna, judeţul Sălaj. Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului, acest lucru urmând să fie stabilit de către medicii legişti.

25 ian. 2016, 07:47
O jurnalistă de 36 de ani, găsită moartă în locuinţa sa

Anunțul morții Andreei a fost făcut de jurnalistul Laurenţiu Ciocăzeanu, pe pagina sa de socializare, potrivit actualmm.ro.

„Îi datorez COLEGEI Andreea Pocol această postare. Tocmai ce am aflat că ne-a părăsit subit noaptea trecută. În urmă cu aproape doi, am descoperit în Andreea dorinţa nebună de a face presă. I-am întins mâna de a se alătura echipei Reporter Virtual, deşi n-am reuşit să-i ofer un job aşa cum îmi şi îşi dorea. Dar am simţit amândoi că nu-şi doreşte nimic mai mult pe lumea asta decât să devină jurnalistă. Şi am încurajat-o, indiferent de obstacolele pe care le-am întâmpinat împreună, de bani sau de altă natură. A preferat să aştepte vremuri mai bune şi să creadă într-o zi în care munca îi va fi recunoscută. N-a mai apucat, căci Dumnezeu avea alt plan de care noi doi nu ştiam nimic. (…) Să ne scrii mereu, de-acolo de sus, dragă Andreea Pocol! Nu vom putea vedea cuvintele tale, dar sigur le vom simţi cumva…”, a scris Ciocăzeanu pe Facebook.

De-a lungul timpului, pe lângă AXA TV Baia Mare, Andreea Pocol a muncit şi la Şomes TV Dej şi a avut colaborări cu Realitatea TV.

Slujba de înmormântare a jurnalistei Andreea Pocol va avea loc marţi, 26 ianuarie, în localitatea natală Şimişna, judeţul Sălaj.