O linguriță de oțet de mere luată cu jumătate de oră înainte de culcare face minuni pentru siluetă. Cum trebuie administrat pentru efecte optime

O linguriță de oțet de mere înainte de culcare face minuni pentru siluetă, accelerând arderile pe timpul somnului. Astfel, kilogramele se topesc, iar silueta se reconturează.

15 feb. 2022, 15:28
O linguriță de oțet de mere luată cu jumătate de oră înainte de culcare face minuni pentru siluetă. Cum trebuie administrat pentru efecte optime

Pe lângă faptul că favorizează slăbirea, acest aliment are numeroase alte beneficii pentru sănătate. Descoperă, în rândurile următoare, cum trebuie administrat pentru a beneficia la maximum de proprietăţile sale.

Oţet de mere pentru siluetă

Potrivit studiilor, lipsa unui somn adecvat este una dintre principalele cauze ale obezităţii. În plus, acest aliment previne acumularea de grăsime prin aceea că reduce abilitatea corpului de a transforma amidonul din paste și orez, în calorii.

De asemenea, oțetul de mere inhibă apetitul datorită pectinei, o substanţă care face creierul să simtă mult mai rapid senzaţia de saţietate. Așadar, dacă nu te poți abține să iei o gustare chiar înainte de culcare, oțetul de mere te poate ajuta să renunți la acest obicei.

Amestecă o linguriță de oțet de mere cu apă și consumă cu o jumătate de oră înainte de culcare.

Opreşte sughiţul

De câte ori nu te-ai aflat în situaţia de a te apuca sughiţul în cele mai nepotrivite momente? Ei, bine, iată o soluţie rapidă pentru situaţiile acestea jenante. Gustul acru al oțetului de mere suprastimulează nervii gâtului care cauzează sughițul. Tot ce trebuie să faci este să iei rapid o linguriță de oțet, recomandă reteteremedii.ro

Calmează durerile în gât

Bacteria responsabilă de infecțiile în gât nu trăieşte în mediul acid creat de oțetul de mere. În plus, acesta conține o serie de proprietăți anti-bacteriene. Cu o oră înainte de culcare, ia o linguriță de oțet de mere. Jumătate de oră mai târziu, mai ia o linguriță și una chiar înainte să te bagi în pat.

Citeste si Băutura minune care te scapă de migrene, reglează circulația sângelui şi îmbunătățește vederea

Calmează refluxul gastroesofagian

Refluxul gastroesofagian are loc atunci când acidul din stomac urcă în esofag. Oțetul de mere echilibrează aciditatea stomacului, reducând revărsarea acidului. Pentru a scăpa de acestă problemă neplăcută, amestecă 1 linguriță de oțet de mere cu un pahar mare de apă și bea cu o oră înainte de culcare.

Reglează glicemia

Nivelul prea mare al zahărului din sânge oprește corpul din a intra în stadiul de metabolizare a grăsimilor, necesare pentru un somn bun. Oțetul de mere reduce nivelul zahărului din sânge prin creșterea sensibilității insulinei. Ia 2 lingurițe de oțet de mere înainte de culcare, pe parcursul mai multor zile. Atenţie, însă! Dacă suferi de diabet, întreabă-ţi medicul curant dacă poţi recurge la acest tratament.Citeste si Sucul minune care împiedică creşterea celulelor canceroase. Reţeta străveche din China are la bază 3 ingredinete din orice piaţă