O lume bolnavă: Un pedofil plănuia să lase o fată de 13 ani însărcinată, pentru a face sex cu bebeluşul

Pedofilul britanic Shuhel Mahboob Ali a ajuns în America pentru a face sex cu o fată de 13 ani, cu scopul de a o lăsa însărcinată şi de a abuza bebeluşul lor.

09 mart. 2014, 15:23
O lume bolnavă: Un pedofil plănuia să lase o fată de 13 ani însărcinată, pentru a face sex cu bebeluşul

Shuhel Mahboob Ali i-a spus unui agent FBI sub acoperire că vrea să facă sex cu fiica lui nou născută „imediat ce pleacă moaşa”.

Ali, în vâstă de 40 de ani, plănuia să o aducă pe fata de 13 ani înapoi în Marea Britanie pentru a o „antrena sexual şi a o pregăti pentru o familie”. Monstrul a fost băgat la închisoare pentru 10 ani, în SUA, după ce a fost prins de FBI.

FBI a postat un anunţat fals pe internet, în care un agent sub acoperire pretindea că este tatăl unei fete de 13 ani şi că o oferă pentru sex. Pedofilul i-ar fi spus agentului că vrea să fie împreună cu adolescente şi să facă cu ea o familie de fete.

El a descris in detalii oribile ce le-ar face: „Când începi cu cei foarte, foarte, foarte mici, poţi să îi faci să creadă orice şi să facă orice”.

Când s-a întâlnit cu agentul, pedofilul avea asupra sa bandă adezivă, două măşti, prezervative, camere de filmate şi un laptop cu filme porno cu minori. A fost arestat în luna aprilie, în Florida, iar de atunci se află în închisoare.

Săptămâna trecută, pedofilul a pledat vinovat în proces.