O lume NEBUNĂ. Vezi ce i-a făcut un MEDIC unui pacient pe care tocmai îl operase la inimă VIDEO

Un caz şocant a fost semnalat în Rusia, unde un medic a fost filmat în timp ce bătea cu bestialitate un pacient pe care tocmai îl operase de inimă.

04 iul. 2013, 10:00

Victima a fost un bărbat de 45 de ani, care a murit la scurt timp după ce a fost bătut de medicul chirurg cardiolog Andrei Votiakov. În imaginile şocante se poate vedea cum medicul loveşte cu pumnul în faţă pacientul conectat la aparate. Câteva secunde mai târziu medicul loveşte din nou, dar de această dată în zona inimii, scrie Daily Mail. 

Pacientul operat de medicul bătăuş a murit din cauza loviturilor primite de la acesta. Medicul şi-a motivat atacul brutal spunând că pacientul l-a agresat verbal, iar oboseala după o tură de 24 de ore l-a făcut să-şi piardă cumpătul.

În urma incidentului, medicul a fost concediat, iar poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili dacă loviturile primite de pacient au fost cauza decesului.

Înregistrarea video preluată de pe camerele de supraveghere ale spitalului a fost difuzată pe internet unde a stârnit stupoare. Medicul Votiakov era şi şeful secţiei de anestezie a prestigiosului Centru Federal de Chirurgie Cardiacă.